
به گزارش کارنا، جلال موسوی نایب رییس کانون کامیونداران کشور میگوید: اعتراض رانندگان به حق است، اما آنها نمیگویند بار نمیزنیم، بلکه بسیاری از آنها بار زدهاند، اما در جادهها کامیونشان مورد حمله قرار گرفته است. در چنین شرایطی طبیعی است که بار جا به جا نکنند.
«تعدادی از کامیونداران در اراک، قزوین، بندرعباس و اردبیل روز گذشته (شنبه) بار نزده بودند. بعضی از آنها هم که بار زدند به دلیل ترس نتوانستند در جاده راه بیفتند.»
این را جلال موسوی نایب رییس کانون کامیونداران کشور میگوید. او تاکید میکند: اعتراض رانندگان به حق است، اما آنها نمیگویند بار نمیزنیم، بلکه بسیاری از آنها بار زدهاند، اما در جادهها کامیونشان مورد حمله قرار گرفته است. در چنین شرایطی طبیعی است که بار جا به جا نکنند.
او درباره اخباری مبنی بر اعتصاب کامیونداران گفت: اینکه گفته میشود کامیونداران بار نزدهاند یا اعتصاب کردهاند، یک حرکت جسته و گریخته است و در بعضی شهرها بار زدهاند و در بعضی جاها خیر. عدهای هم جلوی کامیونها و بار زدنشان را میگیرند. با این حال یک حرکت سراسری اتفاق نیفتاده است.
افزایش قیمت از ۳۰۰ تومان به ۴۲ هزار تومان
تا حالا چند باری خبر اعتصاب کامیونداران منتشر شده است. این بار گفته میشود ماجرا به سه نرخی شدن گازوییل برمیگردد.
هیئت وزیران مصوب کرده است که از تیرماه ۱۴۰۴، گازوئیل با سه نرخ عرضه شود. اولین نرخ، سهمیهای ۳۰۰ تومانی برای ناوگان فعال با بارنامه برخط است. نرخ دوم نیمهیارانهای است با قیمت نصف نسبت به خرید از پالایشگاهها یعنی حدود ۲۸،۵۰۰ تومان که برای مصرف تا ۴۰ درصد بیش از سهمیه در نظر گرفته میشود و نرخ سوم که برای مصرف بالاتر، آزاد است و بر اساس قیمت فوب خلیج فارس یعنی حدود ۴۲،۰۰۰ تومان تعیین شده است.
دلیل این افزایش قیمت را هم جلوگیری یا کاهش قاچاق سوخت بیان کردهاند. اسفندماه گذشته مدیرعامل وقت شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران گفته بود: بخش عمده قاچاق فرآوردههای نفتی در بخش حملونقل رخ میدهد.
کرامت ویس کرمی مدیرعامل فعلی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی اواخر اردیبهشت ماه اعلام کرد که از ابتدای تیرماه سهمیه ناوگان بر مبنای عملکرد و تخصیص سوخت بر مبنای بارنامه و در مسیر اختصاص مییابد و تنها ناوگانی که فعالیت ندارند و یا باربرگ غیرواقعی دارند، شامل افزایش قیمت خواهند شد.
او درباره هدف اجرای طرح گفته بود: هدف از اجرای این طرح به هیچوجه افزایش قیمت برای ناوگان فعال نیست، بلکه هدف کنترل مصرف گازوئیل و جلوگیری از قاچاق سوخت است.
کامیونداران چه میگویند؟
کامیونداران، اما از این اقدام ناراضی هستند. آنها روز گذشته (شنبه) در اعتراض به این موضوع در چند شهر از بارگیری یا انتقال بار خودداری کردند.
جلال موسوی، نایب رییس کانون کامیونداران کشور گفت: «تعدادی از کامیونداران در اراک، قزوین، بندرعباس و اردبیل روز گذشته (شنبه) بار نزده بودند. بعضی از آنها هم که بار زدند به دلیل ترس نتوانستند در جاده راه بیفتند.»
منبع: عصرایران
ارسال نظر