
به گزارش کارنا؛ اقتصاد ایران در شرایطی قرار دارد که مصرف کنندگان در تامین خواروبار در موقعیت ثبات قیمتی قرار ندارند و هر روز شاهد تغییرات افزایشی قیمت ها در ارزاق هستیم.
در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام برنج ایرانی با ۱۱.۱ درصد، ماکارونی با ۵.۴ درصد و رشته آش با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به مرغ ماشینی با ۱۰.۹ درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ماهی قزل آلا با ۰.۵- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به تخم مرغ با ۲۷.۲ درصد، ماست پاستوریزه با ۸.۷ درصد، شیر پاستوریزه با ۶.۳ درصد و پنیر پاستوریزه با ۵.۶ درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیمو ترش با ۴۶.۴ درصد، سیب با ۱۴.۲ درصد و خربزه با ۸.۹ درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.۳ درصد، لوبیا چیتی با ۸.۴ درصد و لوبیا قرمز با ۶.۶ درصد است. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ۱۲.۸- درصد، کدو سبز با ۱۱.۳- درصد، خیار با ۱۰.۳- درصد، بادمجان با ۸.۱- درصد و فلفل دلمه دای با ۴.۵- درصد است.
ارسال نظر