۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸

قیمت خودرو‌های کارکرده امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های کارکرده امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت خودرو‌های کارکرده امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ را در گزارش زیر بخوانید.
کد خبر: ۱۴۸۸۰

به گزارش کارنا، براساس آگهی منتشر شده از خودرو‌های کارکرده در سایت‌های فروش خودرو پراید ۱۱۱ مدل ۱۳۹۵ با چند لکه رنگ و ۷۹ هزار کیلومتر کارکرد حدود ۳۱۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است و پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۷ با بدون رنگ و ۵۹ هزار کیلومتر کارکرد چیزی حدود ۵۲۵ میلیون تومان قیمت دارد.

با بررسی بیشتر آگهی‌ها به رنو تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک مدل ۱۳۹۷ بدون رنگ با ۱۸۰ هزار کیلومتر کارکرد برخوردیم که به قیمت ۷۲۵ میلیون تومان آگهی شده بود. همچنین قیمت دوو سیلو کارکرده مدل ۱۳۷۹ با کاپوت رنگ و ۲۲۰ هزار کیلومتر کارکرد نزدیک به ۲۴۰ میلیون تومان تعیین شده است. جهت استعلام قیمت خودرو‌های کارکرده در امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ جدول زیر را بخوانید.

قیمت خودروهای کارکرده امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴

برند مدل (سال) رنگ/وضعیت بدنه کارکرد(کیلومتر) قیمت(تومان)
پراید ۱۱۱ ۱۳۹۵ سفید/چند لکه رنگ ۷۹,۰۰۰ ۳۱۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ ۱۳۹۷ سفید/بدون رنگ ۵۹,۰۰۰ ۵۲۵,۰۰۰,۰۰۰
رنو تندر ۹۰ پلاس اتوماتیک ۱۳۹۷ سفید/بدون رنگ ۹۸,۰۰۰ ۱,۱۰۵,۰۰۰,۰۰۰
برلیانس H۳۲۰ دنده ای ۱۳۹۷ سفید/بدون رنگ ۱۸۰,۰۰۰ ۷۲۵,۰۰۰,۰۰۰
دوو سیلو ۱۳۷۹ آبی/کاپوت رنگ ۲۲۰,۰۰۰ ۲۴۰,۰۰۰,۰۰۰
پیکان وانت دوگانه سوز ۱۳۸۸ سفید/چند لکه رنگ ۴۰۰,۰۰۰ ۱۶۵,۰۰۰,۰۰۰

مقایسه دوو سیلو با دوو ماتیز

برای مصارف شهری، قطعاً دوو سیلو خودرویی مناسب است. هم مصرف کمی دارد، هم برای وضعیت پرترافیک شهر‌هایی مثل تهران می‌تواند حسابی خوش‌آیند باشد و هم در نمونه هاچ‌بک خود، نیاز به جای پارک کمتری هم دارد. لابد شما هم خودرو‌هایی را دیده‌اید که با کمترین فرمان و تلاش، می‌توانند در جا‌هایی که تصورش را هم نمی‌کنید پارک کنند؛ مورد‌هایی مثل همین دوو سیلو هاچ‌بک و البته دوو ماتیز.

دوو سیلو با این‌که هفده، هجده سالی از آخرین نمونه‌هایش می‌گذرد، اما هنوز کیفیتی مناسب و قابل اعتماد دارد. این خودرو و البته رقیبی به اسم دوو ماتیز، هر دو محصول کره هستند.

با مقایسه دوو سیلو هاچ‌بک با دوو ماتیز از نظر طراحی می‌توانیم قیافه ماتیز را خاص‌تر و دوست‌داشتنی بدانیم. ماتیز‌ها شبیه تخم مرغ‌های کشیده‌ای هستند که نسبت به طراحی مستطیلی هاچ‌بک‌های سیلو، مشتریان بیشتری را به خودشان جلب می‌کنند؛ مخصوصاً وقتی که جامعه هدف، خانم‌ها باشند.

ماتیز‌ها کلاً خودرو‌هایی دوست‌داشتنی‌تر هستند؛ به نسبت طراحی خشن دوو سیلو هاچ‌بک با آن چراغ‌های برآمده و خشن. کابین ماتیز هم وضعیت بهتری دارد و قابل احترام‌تر است. اما از حیث فنی و پیشرانه، وضعیت دوو سیلو هاچ‌بک بهتر است. تصور کنید که موتور ماتیز نصف موتور سیلو حجم داشته و تنها ۵۰ اسب‌بخار می‌تواند قدرت تولید کند. البته که برای مصارف شهری و روزمره خوب است، اما در مقایسه با سیلو عقب‌تر است. جالب این‌که مصرف دو خودرو با کمی اغماض تقریباً یکی است؛ با این‌که عملاً ماتیز باید سبک‌تر و کم‌مصرف‌تر به نظر برسد.

با مقایسه دوو سیلو هاچ‌بک با دوو ماتیز باید گفت که آپشن‌های کلی دوو سیلو بهتر از ماتیز است. جالب این‌که دوو سیلو از نظر برخی طرفدارانش، حتی از خودرو‌های خاص امروزی مثل تیبا و پراید و … هم بهتر ظاهر می‌شود. از نظر فضا هم ماتیز، کم‌فضاتر از دوو سیلو است که برای مسافت‌های طولانی‌تر، این مسأله کمی می‌تواند تولید دردسرساز باشد. از بابت خدمات و دسترسی به قطعات هم که ظاهراً وضعیت هر دو خودرو، چون یک خاستگاه دارند، یکسان است.

منبع: اقتصادآنلاین

ارسال نظر