به گزارش کارنا، متخصصان یک شرکت دانشبنیان با استفاده از فناوری بومی و تولید سامانههای پایش هوشمند میزان آلایندههای هوا و اجرای طرحهای تصفیه و مدیرت پسماند، توانستند در مسیر حفظ و توسعه محیط زیست سالم گام بردارند.
به گفته مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، این شرکت با استفاده از دانش فنی بومی، در زمینه تولید تجهیزات نمونه برداری و اندازه گیری آلایندههای محیط زیستی فعالیت دارد و در زمینه توسعه راهبری تصفیه خانهها و ارائه راهکارهای فناورانه برای کنترل انتشار آلایندههای هوا و تولید بیوگاز از پسماندها حرکت میکند.
حسین کریمیان، افزود: غبارسنج قابل حمل خروجی دودکش صنایع، گازسنج محیطی، تیرگی سنج اگزوز خودرو، گازسنج خروجی اگزوز خودرو، صوت سنج محیطی، دستگاه اندازه گیری ذرات معلق هوای آزاد، ایستگاههای پایش آلودگی هوای شهری، تنها بخشی از محصولات و تجهیزات این شرکت هستند.
وی با اشاره به طراحی، ساخت و نصب سامانههای فیلتراسیون هوا و آب در صنایع افزود: علاوه بر راهاندازی سامانههای تصفیه آب و هوا، طراحی، نصب و راهبری سامانههای خورشیدی نیز توسط این مجموعه دانشبنیان انجام میشود.
سنجش و کاهش آلایندههای هوا، آلایندههای آب و فاضلاب، پسماند و ارایه خدمات کالیبراسیون تجهیزات اندازه گیری از دیگر فعالیتهای شرکت است.
کریمیان درباره میزان اشتغال ایجاد شده توسط این شرکت دانشبنیان افزود: به واسطه فعالیتهای این مجموعه دانشبنیان، برای ۷۰ نفر به صورت تخصصی اشتغال ایجاد شده است که عمدتاً از دانش آموختگان رشتههای مهندسی هستند؛ همچنین ۱۵ نفر مشاور دانشگاهی و صنعتی هستند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به صرفهجویی ارزی به واسطه تولید و تجاری سازی ۱۱ محصول دانشبنیان در حوزه پایش آلایندگی محیط زیست گفت: همکاری در طرحهای کاهش آلایندههای محیطی صنایع و نیز تصفیه آب نیز به صورت غیر مستقیم زمینه ساز صرفه جویی ارزی و سدی بر خروج میلیونها دلار ارز از کشور شده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
ارسال نظر