به گزارش کارنا٬ بحران بنزین در شهرهای شمالی باعث دردسر مسافران و مردم محلی شده است. در روزهای تعطیل هفته دوم شهریور ماه، مسافران زیادی راهی شمال کشور شدند. انبوه مسافران در شهرهای گیلان و مازندران، باعث شده که پمپ بنزینها با مشکلات فراوانی روبه رو شوند. اوج این مشکلات در روز چهارشنبه بروز نمودند.
بر اساس مشاهدات در استان گیلان، از صبح چهارشنبه بیشتر پمپ بنزینهای استان تعطیل شده اند. صفهای طولانی مدتی در پمپ بنزینها تشکیل شده و همهمه، شلوغی و ترافیک سنگینی در خیابانهای مختلف تشکیل شده است.
مردم محلی و مسافران در شهرهای صومعه سرا، رشت، فومن، ماسال و ... سرگردان شده اند. صفهای ماشینهای خالی جلوی پمپ بنزینهای بسته تشکیل شده و مردم عصبانی و سرگردان شده اند.
یکی از اهالی بومی صومعه سرا که در صف طولانی بنزین گیر کرده وضعیت بنزین گیلان را چنین شرح میدهد: ورود چند میلیون مسافر به گیلان باعث این وضعیت شده است. پمپ بنزینهای فومن و صومعه سرا تعطیلند. من شنیده ام که تنها دو پمپ بنزین در ماسال کار میکنند. یک پمپ بنزین هم در صومعه سرا تا نزدیکی ظهر کار میکرد که آن هم تعطیل شد. من شنیده ام که ماشینهای حمل بنزین در ترافیک گیر کرده و نمیتوانند به شهرهای شمالی برسند. خودروهای زیادی در جادههای منتهی به شهرهای شمالی هستند.
یک مسافر نیز در رابطه با وضعیت بنزین شهرهای شمالی میگوید: از صبح چهارشنبه بنزین نایاب شده است. من از صبح تا ظهر به ۴ پمپ بنزین در صومعه سرا، کسما، ضیابر و گوراب زرمیخ رفتم، اما همه تعطیل بودند و صفهای طویلی در پمپ بنزینها تشکیل شده بود. بسیاری از مسافران نگران برگشت به خانه اند. آنها میترسند که مجبور شوند تا چند روز در گیلان بمانند.
یکی از مسئولان پمپ بنزین نیز در رابطه با علت کمبود بنزین میگوید: نمیدانیم چرا چنین اتفاقی افتاده است، اما احتمالا ماشینها در راه مانده اند. ممکن است تا غروب مساله حل شود.
همزمان با بحران بنزین در گیلان، در دیگر استان مسافر خیز شمال یعنی مازندران هم مشکلی جدی پیش آمده است. بر اساس گزارش مهر، شهروندان و مسافران غرب مازندران برای سوخت گیری، مسیرهای کیلومتری طی میکنند. به گفته متولیان امر ترافیک سنگین و نرسیدن نفتکشها سبب غیرفعال شدن مقطعی برخی جایگاهها شده است.
تعطیلی موقتی و چندساعته جایگاههای سوخت در برخی مناطق غرب مازندران نیز از تبعات حضور گسترده مسافران و حجم بالای سفرها در سایه ضعف زیرساختها در این مناطق محسوب میشود و با آنکه کارشناسان و صاحبنظران بارها بر تقویت زیرساختها متناسب با جمعیت شناور و گردشگران تاکید کردهاند، اما همچنان شاهد نارساییهایی در این بخشها هستیم.
قفل و یکطرفه شده جاده کندوان و بروز مشکل برای اهالی حاشیه نشین و بومی از یک سو، کمبود سوخت و تعطیلی موقتی جایگاهها، افزایش مصرف انرژی، زیرساختهای محدود درمانی و گردشگری و ... از دیگر تبعات و پیامدهای گردشگری انبوه و مدیریت نشده در مازندران محسوب میشود.
منبع:مهر
ارسال نظر