۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
سفیر چین خواستار رویکرد سازنده اروپا درباره خودرو‌های برقی شد
سفیر چین در آلمان، از اتحادیه اروپا خواست تا در موضوع خودرو‌های برقی رویکردی سازنده اتخاذ کند تا از تشدید تنش‌های تجاری جلوگیری شود.
کد خبر: ۸۳۷۰

به گزارش کارنا، در ادامه تلاش‌های اروپا و چین برای کنترل تنش‌های تجاری مربوط به تعرفه واردات خودرو‌های برقی ساخت چین به اروپا، دنگ هونگ‌بو، سفیر چین در آلمان، در تازه‌ترین اظهارات خود از اتحادیه اروپا خواست تا در موضوع خودرو‌های برقی رویکردی سازنده اتخاذ کند تا از تشدید تنش‌های تجاری جلوگیری شود.

دنگ هونگ‌بو در روزنامه فرانکفورتر آلگماینه زایتونگ آلمان درباره تحقیقات اتحادیه اروپا در خصوص یارانه‌دهی به خودرو‌های برقی چینی نوشت: چین همواره معتقد است جنگ تجاری هیچ برنده‌ای ندارد و حمایت‌گرایی به معنای عقب‌گرد است. ما با صداقت کامل به دنبال حل اختلافات از طریق مذاکره و گفتگو هستیم.

دنگ هونگ‌بو اشاره کرد: نتیجه نهایی تحقیقات اتحادیه اروپا، برخلاف اصول تجارت آزاد است و مشکلات اصلی صنایع خودروسازی در چین و اروپا را حل نمی‌کند.

وی هشدار داد: این حمایت‌گرایی تنها به ضرر مصرف‌کنندگان اروپایی بوده و ثبات زنجیره تأمین جهانی خودرو، از جمله اتحادیه اروپا، را مختل کرده و به اهداف مشترک برای جلوگیری از تغییرات آب و هوایی نیز آسیب می‌زند.


وزارت بازرگانی چین نیز اخیراً اعلام کرد که در راستای حل موضوع، دور جدیدی از مذاکرات با تیم فنی اتحادیه اروپا آغاز شده است و هیئت منتخب اتحادیه اروپا نیز برای ادامه گفتگو‌ها به چین سفر خواهد کرد.

دنگ همچنین ابراز امیدواری کرد که اتحادیه اروپا با رویکردی واقع‌گرایانه و متوازن به نگرانی‌های متقابل توجه کند و به راه‌حلی مورد پذیرش هر دو طرف دست یابد تا از تشدید تنش‌های تجاری جلوگیری شود. او تأکید کرد که چین و آلمان به عنوان قدرت‌های بزرگ صنعتی باید برای حمایت از اقتصاد جهانی و مبارزه با حمایت‌گرایی همکاری کنند.

دنگ در آخر تأکید کرد: چین همواره از دیدگاهی استراتژیک و بلندمدت به روابط با آلمان و اتحادیه اروپا نگاه کرده و آماده است تا با همکاری دو جانبه، به سود مردم هر دو طرف و افزایش ثبات جهانی گام بردارد.

اتحادیه اروپا هفته گذشته نتایج نهایی تحقیق خود درباره ضد یارانه خودرو‌های برقی چینی را منتشر کرد و تصمیم گرفت تا همچنان تعرفه ۳۵.۳ درصدی را بر خودرو‌های برقی ساخت چین اعمال کند.

وزارت بازرگانی چین در واکنش به این اقدام، اعلام کرده بود که این تصمیم را نمی‌پذیرد و شدیدأ مخالف انحصارگرایی بوده و از طریق مکانیزم حل اختلاف سازمان تجارت جهانی به این تصمیم اعتراض خواهد کرد.

منبع:تسنیم

ارسال نظر