۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۹
بازار خودرو در بلاتکلیف‌ترین حالت ممکن
عضو کمیسیون تخصصی مشاوران خودروی کشور گفت: قیمت خودرو‌های خارجی مدل بالا طی سه ماه اخیر بین دو تا سه میلیارد تومان و خودرو‌های داخلی تا ۴۰ میلیون تومان افت داشته، اما همچنان خرید و فروش چندانی در این بازار وجود ندارد.
کد خبر: ۸۶۹۲

به گزارش کارنا، حمید کریمی درباره آخرین وضعیت بازار خودرو گفت: این بازار کاملاً قفل شده و خرید و فروشی وجود ندارد. در این ۳۵ سالی که در بازار خودرو مشغول فعالیت هستم چنین وضعیتی را ندیده‌ام.

کریمی با بیان اینکه اقتصاد بر مبنای داد و ستد و گردش پول ادامه حیات می‌دهد؛ گفت: ادامه رکود بازار خودرو به فعالان این صنف ضربه مهلکی می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان اقتصادی کشور باید تکلیف مردم را در رابطه با واردات خودرو مشخص کنند. میزان وارداتی که الان صورت می‌گیرد قطره‌ای در برابر دریاست و نمی‌تواند عرضه و تقاضا را تنظیم کند و بازار را بلاتکلیف نگه داشته است. تاکنون چیزی مبنی بر واردات خودرو‌های کارکرده هم مشاهده نکرده‌ایم. اگر قرار است خودرو وارد شود به درستی این اقدام صورت بگیرد تا چرخ‌های این بازار حرکت کند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان خودروی کرج با بیان اینکه بازار خودرو در بدترین شرایط خود قرار دارد؛ گفت: خرید و فروشی در این بازار وجود ندارد. قفل بودن بازار، خیلی‌ها را ورشکست می‌کند و در این مدت نمایشگاه‌های زیادی در کرج تعطیل شده است. اگر وضعیت به همین منوال پیش برود؛ شاهد تشکیل پرونده‌های متعدد قضایی و بروز آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن خواهیم بود.


عضو کمیسیون تخصصی مشاوران خودروی کشور تصریح کرد: مسئولان اقتصادی باید برای رونق این بازار که یکی از بخش‌های مهم اقتصاد است چاره‌اندیشی کنند. خودرو‌هایی که در گمرک مانده باید وارد بازار شده و تولید داخلی هم باید افزایش یابد تا بین عرضه و تقاضا تعادل برقرار شود. قرعه‌کشی شیوه مناسبی برای عرضه خودرو‌های داخلی نیست و باید تولید افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به افت قیمت خودرو، گفت: در سه ماه اخیر ماشین‌های خارجی مدل بالا بین دو تا سه میلیارد تومان و خودرو‌های داخلی تا ۴۰ میلیون تومان افت قیمت داشته است، اما خرید و فروش چندانی در این بازار وجود ندارد.

کریمی درباره وضعیت ناوگان باری هم گفت: فرسودگی این ناوگان جان و امنیت مردم را به خطر انداخته است. حادثه اخیری که در کرج رخ داد هم مربوط به یک کامیون تولید سال ۱۳۵۰ بود. کشور ما ثروتمند است و نباید شاهد چنین وضعیتی در ناوگان باری باشیم. ناوگان فرسوده هم باعث آلودگی بیشتر می‌شود و هم جان مردم را تهدید می‌کند. مسئولان باید برای این وضعیت هم چاره‌اندیشی کنند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر