به گزارش کارنا، مجید درگی با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران، کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد، ولی نمیتوان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.
وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده، ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام میشد، خسارتهای آن به حداقل میرسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودروی خود میتواند با دوربین شکار را بزند.
این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.
مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربینهای اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیتههای فنی بررسی و به تصویب برسد.
درگی تاکید کرد: نصب این دوربینها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمیآید.
مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت میشود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازهای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.
درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر