به گزارش کارنا، سرهنگ محمد پورشمس ۱۳ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بیش از ۶۴۰۰ کیلومتر راه در استان مرکزی وجود دارد که آزادراهها ۳ درصد، بزرگراهها ۸ درصد، راههای اصلی ۷ درصد و راههای فرعی ۱۱ درصد و راههای روستایی بیش از ۶۹ درصد مجموع راههای استان را شامل میشوند.
وی افزود: هر سه سال یکبار نقاط حادثه خیز را احصا میکنیم. ۳۷ نقطه جدید در سال گذشته احصا شده که از این تعداد ۳۵ مورد برطرف شده و دو مورد در حال رفع است.
پورشمس با بیان اینکه در چهار ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته، ۹ درصد کاهش متوفیان در تصادفات برون شهری را شاهد هستیم گفت: در این مدت ۱۷۱ فوتی و ۲۲۴۳ نفر مجروح داشتیم.
وی اضافه کرد: در تصادفات منجر به فوت، سهم بزرگراهها و آزادراهها ۵۴ درصد بوده است. در ۲۶ فقره، تصادفات فوتی و جراحتی به این دلیل اتفاق افتاد که بعضی سازمانها نقش خود را به خوبی ایفا نکردند.
پوشمس ادامه داد: در چهار ماه اخیر محورهای فرعی با ۳۲ فقره تصادف و ۳۸ فوتی بیشترین سهم از تصادفات استان را داشتند. آزادراه ساوه-همدان با ۱۷ فقره و ۲۱ فوتی، آزادراه اراک-قم با ۱۵ فقره و ۱۹ فوتی و محورهای روستایی با ۱۴ فقره و ۱۸ نفر فوتی در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی با بیان اینکه ۴۷ درصد تصادفات منجر به فوت را تصادفات واژگونی شامل میشود گفت: در چهار ماه اخیر ۶۴ درصد فوت در صحنه و ۳۶ درصد فوت در بیمارستان رخ داد و عامل اصلی تصادفات منجر به فوت، مرتبط با سرعت است.
رئیس پلیس راه استان مرکزی تصریح کرد: ۷۷ درصد متوفیان، مرد و ۲۳ درصد خانم بودند. سنین یک تا ۵۰ سال نیز با ۶۴ درصد، بیشترین سهم را در فوتیها داشتهاند. ۴۱ درصد متوفیان ساکن و بومی استان بودهاند و ۴۹ درصد از فوتیها مربوط به سواریهای پراید، پژو و وانتهاست. خودرو ایمن میتواند نقش زیادی در کاهش تعداد فوتیها داشته باشد.
وی ادامه داد: ۹۰ درصد رانندگانی که در تصادفات فوت شدهاند، زیر دیپلم و ۷ درصد متوفیان بالای دیپلم بودند. ۷۰ درصد فوتیها دارای مشاغل آزاد، ۷ درصد غیر ایرانی و ۷۱ درصد متاهل بودند.
منبع:ایسنا
ارسال نظر