به گزارش کارنا، ایساکو پس از شناسایی و انجام تحقیقات جامع، در تیرماه امسال با همکاری گروهی از نهادهای ذیربط از جمله بازرسی اداره کل صمت استان آذربایجان شرقی، پس از کشف کارگاه تولید و بستهبندی قطعات تقلبی در حاشیه شهر تبریز، از ادامه فعالیت آن جلوگیری به عمل آورد.
از این محل مقادیر قابل توجهی لوازم بستهبندی منقش به آرم و علائم تجاری ایرانخودرو و ایساکو و برخی قطعات مشکوک به قاچاق با ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال کشف و دستور پلمب واحد متخلف از سوی مراجع قضایی صادر شد.
شرکت خدمات پس از فروش ایرانخودرو (ایساکو) در راستای مسوولیتهای اجتماعی خود در قبال هموطنان و برای حفظ برند و اعتبار گروه صنعتی ایرانخودرو در اذهان عمومی، با برنامهریزی و پیگیری ویژه و رصد مستمر بازار قطعات یدکی، درصدد کاهش و به حداقل رساندن آسیبهای متصور از سوی جاعلان و متقلبان به حریم و اموال مردم و این شرکت است.
ایساکو به عنوان شرکتی پیشگام در مبارزه با قطعات تقلبی حوزه خودرو، طی یک دهه گذشته با ارائه ابزارها و بهرهمندی از فناوریهای نوینی همچون سامانه «اصل بخرید» مصرفکنندگان را یاری کرده تا از اصل بودن قطعه خریداری شده اطمینان حاصل کنند، بهنحویکه خریداران قطعات ایساکویی، برای آگاهی از اصالت قطعه، میتوانند پس از خرید، با اسکن بارکد درج شده روی بستهبندی از طریق اپلیکیشن ایساکو یا ارسال کد ۱۳ رقمی به شماره ۳۰۰۰۳۱ از اصالت قطعه آگاه شوند.
این مجموعه با پیشتازی در این مسیر و با هدف ایجاد شفافیت و اصلاح نظام توزیع و ایجاد رقابت در بازار و اهمیت بالای شناسایی و ردیابی قطعات، از بهمن ماه سال ۱۳۹۹ نیز به سامانه جامع تجارت وزارت صمت پیوست و در حال حاضر با دارا بودن ۵۴ گروه قطعه و حدود ۱۰ هزار زیرقطعه در حال تکمیل کدینگ اتصال به این سامانه است.
این سامانه جامع برای یکپارچهسازی ارکان تجارت در کشور، کاهش فساد اقتصادی و شفافیت تجارت داخلی و خارجی و جلوگیری از احتکار، تقلب و قاچاق کالا و ارز فعالیت میکند و تمامی سرمایهگذاران و افرادی که فعالیتهای تجاری و اقتصادی انجام میدهند را ملزم به اتصال به این سامانه کرده است.
با توجه به اینکه سامانه «اصل بخرید» ایساکو به سامانه جامع تجارت وزارت صمت نیز متصل است، خریداران قطعه پس از ارسال بارکد به سامانه ایساکو، میتوانند کد رهگیری سامانه جامع تجارت وزارت صمت را نیز دریافت کنند.
منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر