۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای استمرار رشد تولید در ماه‌های پیش‌رو
مدیرعامل سازه­ گسترسایپا در نشستی با اعضای هیات مدیره، معاونان و مدیران این شرکت ضمن ارزیابی آخرین وضعیت تولیدی شرکت ­های زنجیره تأمین، تاکید کرد: برای افزایش تیراژ و استمرار تولید در ماه ­های پایانی سال از تمامی ظرفیت­‌های موجود برای رشد تولید و بهبود عملکرد واحد‌های تولیدی استفاده شود.
کد خبر: ۹۱۶۹

به گزارش کارنا، محمدعلی حیاتی در نشست هفتگی ستاد تأمین که به منظور بررسی مسائل و نیاز‌های حوزه تأمین و رفع موانع تولید برگزار شد، آخرین وضعیت شریان تولید در شرکت­‌های پلاسکوکار، سایپاگام، ایندامین، مالیبل، طیف، رینگ سایپا، سایپاآذین، فنرسازی زر، سایپالجستیک و سایپاشیشه را مورد ارزیابی قرار داد که شاخص­ها نشان­ دهنده افزایش تولید و عملکرد موفق این شرکت­ها در شش ماهه نخست امسال بود.

مدیرعامل شرکت سازه­ گسترسایپا با اشاره به اهمیت افزایش تیراژ تولید در ماه­‌های پیش­رو گفت: بر اساس برنامه­‌های تدوین­ شده، گروه سایپا باید به تولید مستمر روزانه ۲ هزار دستگاه دست یابد و نقش کلیدی شرکت سازه­ گستر در این هدف متعالی بسیار حائز اهیمت است.

وی افزود: اجماع حداکثری، هم ­افزایی، انسجام و یکپارچگی تیمی، تقویت فرهنگ و قداست سازمانی و پرهیز از مسائل حاشیه­‌ای در ارکان سازمانی که امروز به آن رسیده­ ایم، نقطه عطفی در مسیر پیش­روی ماست و ماحصل این نگاه در رونق و استمرار تولید خود را نشان خواهد داد.

حیاتی تصریح کرد: گروه سایپا با ورود محصولات جدید و به بارنشستن پروژه­‌های در دست اجرا تا پایان سال­ جاری چهره جدیدی از خود ارائه خواهد داد.

وی با اشاره به زنجیره تأمین رقابتی، گفت: ظرفیت ­های خوبی در گروه سایپا وجود دارد و آنچه برای ما مهم است تولید مبتنی بر مزیت رقابتی بر اساس شاخص ­های کیفی، قیمتی و نوآوری است و بر اساس این مهم شرکت ­هایی که بتوانند در این مسیر گام بردارند در اولویت همکاری و حتی حمایت­‌های مهندسی و ساختاری هستند.


حیاتی خاطرنشان کرد: انتخاب تامین کنندگان جدید جهت پیوستن به زنجیره تأمین سازه ­گستر بسیار حائز اهمیت است و در این­ خصوص تلاش شود ضمن رعایت استاندارد‌ها و الزامات قانونی و کیفی نظارت مستمر بر این واحد‌ها صورت گیرد.

مدیرعامل سازه ­گستر افزود: اولویت اساسی ما بهره­ گیری از ظرفیت­‌های داخلی است، اما در حوزه همکاری خارجی حتماً کاهش قیمت تمام­ شده، ارتقای کیفیت و مدیریت منابع ارزی را مدنظر قرار خواهیم داد و تا به امروز بر اساس این مهم، صرفه­ جویی قابل توجهی در این­گونه قرارداد‌ها به نسبت سال گذشته صورت گرفته و ادامه خواهد داشت.

وی در پایان، به مدیریت منابع انرژی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه کشور مشکل ناترازی انرژی دارد و این مسئله می ­تواند چالش ­هایی را برای واحد‌های تولیدی ایجاد کند باید شرکت­‌های زنجیره تأمین در این ­خصوص تدابیر ویژه ­ای اتخاذ کنند و سازه­ گستر به عنوان مدیریت زنجیره تأمین خود در این زمینه پیشرو است.

منبع:سایپانیوز

ارسال نظر