۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
الویت کرمان موتور تامین قطعات از یک منبع است
به گزارش کارنا، مدیرعامل شرکت کادک در نخستین همایش قطعه سازان زنجیره تامین شرکت کرمان موتور بهبود مستمر در روند تولید را از برنامه‌های این شرکت عنوان و بیان کرد: سیاست کادک، جلوگیری از تکرار هر گونه اشکال در کیفیت تولید توسط قطعه سازان زنجیره تامین است.
کد خبر: ۹۷۷۶

به گزارش خبرنگار کارنا، علی بهرامی، مدیرعامل شرکت کادک با اشاره به همکاری این شرکت با  ۱۴۳ تامین کننده قطعه در ۱۷ استان کشور عنوان کرد:  بیش از ۲ هزار شماره فنی قطعات در کشور به تولیدات شرکت کرمان موتور اختصاص دارد.

وی با تاکید بر اینکه الویت کرمان موتور تامین قطعات از یک منبع است، افزود: در تولید هر قطعه به بیش از یک شریک تجاری نیاز نخواهیم داشت، اما برخی مواقع به واسطه بعضی محدودیت‌ها ممکن است دنبال منابع دیگر نیز برویم.

بهرامی بهبود مستمر در روند تولید را از برنامه‌های کادک عنوان و بیان کرد: سیاست کادک، جلوگیری از تکرار هر گونه اشکال در کیفیت تولید توسط قطعه سازان زنجیره تامین است

وی با اشاره به قرارداد ۲۰ همتی کادک  با قطعه سازان یادآور شد: از آنجا که کرمان موتور و قطعه سازان هر دو بخش خصوصی هستند، انتظاراتی را در قرارداد‌های خود تعریف نخواهیم کرد. ضمن اینکه هیچ قرارداد حقوقی و موضوع قضایی با زنجیره تامین نداشتیم و همه موارد با مذاکره پیش رفته است.

 مدیرعامل شرکت کادک با بیان اینکه بزرگ شدن زنجیره تامین و کادک به صلاح صنعت خودروسازی کشور نیست، ادامه داد: نیاز است به سمت تیرینگ شدن قطعه سازان حرکت کنیم و بر این اساس کادک، اساسنامه تیرینگ را در سال آینده تهیه و تدوین خواهد کرد.

بهرامی با اشاره به اینکه برخی شرکت‌های قطعه ساز طی در هفت، هشت سال گذشته حرکت رو به رشدی نداشته اند، اذعان داشت: تعدادی از قطعه سازان همچنان قطعات پراید، پژو و سمند را تولید می‌کنند، در حالی که برای توافق با شرکت‌های قطعه سازی نیازمند تولید قطعات با تکنولوژی روز هستیم.

وی با بیان اینکه قیمت برخی قطعات تولید شده توسط سازندگان داخلی ۴۰ تا ۴۵ درصد گران‌تر از قطعات خارجی است، افزود: متاسفانه در برخی شرکت‌ها هنوز ادبیات قیمت تمام شده و رقابت پذیری محصول پیاده سازی نشده و در حال حاضر ۳۰ تا ۴۰ درصد قطعات نیازمند بازنگری در قیمت گذاری است.

مدیرعامل کادک با اشاره به هفت شاخص مهم به عنوان الزامات زنجیره تامین در سال ۲۰۲۵ تشریح کرد: اثر موثر هوش مصنوعی، تحلیل داده‌ها، مزیت رقابتی، مدیریت ریسک، تغییر استاندارد‌های محیط زیست و منابع انسانی باید مورد توجه ویژه کادک و قطعه سازان قرار بگیرد.

بهرامی در پایان با اشاره به اینکه حال مردم با خودرو ایرانی خوب نیست، بیان کرد: از زنجیره تامین و تیم کادک انتظار می‌رود با برنامه ریزی و عملکرد مناسب به حال خوب جامعه  کمک کنند.

ارسال نظر