به گزارش کارنا، جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اظهار داشت: ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت برای خودروهای نوشماره عملیاتی شده، اما هنوز برای خودروهایی که متقاضی کارت سوخت المثنی هستند، عملیاتی نشده است.
وی افزود: نیاز است که مجموعه ناجی اطلاعات خودرویی را در اختیار ما قرار دهد، هماکنون جلسات کارشناسی بین همکاران در سامانه هوشمند سوخت و همکاران در مجموعه پژوهش و توسعه ناجی در حال برگزاری است تا اطلاعات مورد نیاز ما از سوی مجموعه ناجی ارائه شود.
معاون وزیر نفت خاطرنشان کرد: از نظر ما هیچ مشکلی برای فراهمسازی امکان ثبت آنلاین درخواست کارت سوخت وجود ندارد و به محض آنکه اطلاعات از سوی فراجا در اختیار ما قرار داده شود، این سامانه در اختیار مردم برای ثبت درخواست کارت سوخت المثنی بهصورت برخط خواهد بود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: از نظر ما اینکار انجام شده هست، فقط بحث اطلاعات است که باید بارگذاری شود و سریعاً این سامانه در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: متوسط مصرف روزانه بنزین در سال ۱۴۰۳ تا امروز به ۱۲۱ میلیون لیتر رسیده که رقم بالایی است.
سالاری با اشاره به مصوبه هیئتوزیران برای تغییر ساعات اداری بهمنظور مدیریت بهینه مصرف برق، گفت: تغییر ساعات اداری تأثیر مستقیم در افزایش مصرف بنزین داشته بهطوری که در ساعات ابتدایی صبح، اغلب مردم با اتومبیلهای شخصی به سر کار میروند در ساعات پایانی نیز که حدود ساعت ۱۳ است، با وسایل نقلیه شخصی بیشتر تردد میکنند و این مسئله موجب شده ۱.۵ میلیون لیتر در تهران به مصرف بنزین کشور اضافه شود.
وی افزود: در واقع تغییر ساعات اداری موجب افزایش ۱۱ درصدی بنزین در سطح تهران و افزایش ۶ درصدی بنزین در سطح کشور بود.
وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۰ مصرف کشور در حوزه انرژی ۳۲ میلیارد لیتر بوده که هماکنون این رقم به ۴۶ میلیارد لیتر رسیده است. این اتفاق به افزایش مقدار تراکنشها و سرانجام ضرورتیافتن روزآمدسازی سامانه هوشمند سوخت منجر شد.
منبع:مهر
ارسال نظر