به گزارش کارنا، علی قره خانی، مدیر فنی شرکت دانشبنیان رویال توسعه پایدار از شرکتهای عضو پارک فناوری پردیس ، اظهار کرد: این شرکت دانشبنیان به منظور تولید و توسعه محصولات حوزه الکترونیک چاپی، چاپگری به بازار عرضه کرده است که با کمک جوهرهای نانویی میتواند محصولاتی نظیر گرمکن صندلی و حسگر و پنل خودروها تولید کند.
وی افزود: در این فناوری با استفاده از نانوجوهرهاامکان ساخت افزارههای الکترونیک منعطف و ارزان فراهم میشود. در حال حاضر امکان چاپ انواع مدارات چاپی و انعطاف پذیر، RFID تگها، گرمکنهای انعطافپذیر، حسگرهای انعطافپذیر به همراه قابلیت تحقیق و توسعه روی سایر کاربردهای حوزه الکترونیک چاپی توسط این دستگاه، وجود دارد.
قره خانی بیان کرد: با بومیسازی دانش ساخت این دستگاه، هم اکنون قابلیت ساخت و ارائه تجهیزات و ماشینآلات صنعتی به منظور تولید انواع محصولات تجاری حوزه الکترونیک چاپی در کشور میسر شده است.
وی ادامه داد: این چاپگر یک پرینتر سه بعدی معمولی نیست، زیرا از جوهر رسانا در آن استفاده میشود و اگر از جوهرهای رسانا در پرینترهای سه بعدی معمولی استفاده کنیم دستگاه از کار میافتد.
قره خانی از ساخت گرمکن صندلی خودرو با تکنولوژی پرینتر سه بعدی خبر داد و گفت: این نوع محصول مصرفش پایینتر و عمرش بالاتر است و خیلی سریعتر گرم میشود و خودروهای جدید دنیا از این تکنولوژی استفاده میکنند.
وی ادامه داد: محصول دیگری که در حال حاضر تولید میکنیم، سنسورهای تشخیص سرنشین است که روی صندلی نصب میشود ودر آن از تکنولوژی پرینتر الکترونیکی استفاده شده است. این سنسور قابلیت تشخیص سرنشین و دادن هشدار کمربند را میدهد و همچنین کودک را از بزرگسال تشخیص میدهد تا ایربگ برای کودک باز نشود. این سنسور کاملاً وارداتی بود، اما در حال حاضر به طور کامل در داخل کشور بومی سازی و تولید میشود.
مدیر فنی این شرکت دانش بنیان افزود: وضعیت فروش محصولات ما در داخل کشور خوب است، اما به نظرم موقتی است چرا که رقیب چینی داریم و محصولات آن با ارز ۴۰ هزار تومان وارد کشور میشود.
منبع:مهر
ارسال نظر