به گزارش کارنا، مشکلات مربوط به شارژ، مسافت و هزینه تنها برخی از نگرانیهای مربوط به باتری خودروهای الکتریکی است. با این حال، صنعت تولید باتری در حال حل این مشکلات و نگرانیهاست. پروژه GREENBat، بهبود فناوری باتری برای وسایل نقلیه الکتریکی را هدف قرار داده است.
این پروژه با توسعه الکترودهای کامپوزیت سیلیکون/گرافن برای آند در باتریهای لیتیوم-یون و توسعه یک ماژول باتری کاملا کاربردی برای کاربردهای خودروسازی، گامهای بلندی در این مسیر برداشته است.
خروجی این پروژه ۳ ساله راهبردی، نمونه اولیه ماژول
باتری خودرو خواهد بود که از ۶۰ تا ۹۰ سلول خودروی الکتریکی باتری (BEV) تشکیل شده است. هسته این نوآوری که منجر به مزیت فناورانه قابلتوجهی نسبت به فناوری موجود خواهد شد، الکترود جدیدی برای سلول باتری خواهد بود که از کامپوزیت سیلیکون-گرافن تشکیل شده است، کامپوزیتی که در پروژههای تحقیقاتی پیشین تولید شده است.
در این پروژه،
شرکتهای پیشرو نظیر بی ام دبلیو، بی دیمنشیال و وارتا میکرو اینوویشن با یکدیگر همکاری دارند. این کنسرسیوم روی استفاده از ترکیب سیلیکون گرافن در باتریها متمرکز شده و پیشبینی میشود که ماژول پیشرفتهای در سال ۲۰۲۵ تولید شود. استفان کولر، مدیرعامل وارتا میکرو اینوویشن و رهبر پروژه گفت: با محصول حاصل از این پروژه، خودرو تا ۴۵۰هزار کیلومتر مسافت را طی خواهد کرد. این پروژه یک میلیارد یورویی ۱۰ سال طول کشید و سال گذشته به اتمام رسید.
منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر