
به گزارش کارنا، دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه متاسفانه خودروسازی که محصولی با تیراژ بالا و سطح رقابت جهانی در کشور تولید کند، نداریم، اظهار داشت: در حالی که تولید خودرو با تیراژ بالا موجب کاهش قیمت تمام شده میشود، تیراژ محدود و انحصاری در بازار خودرو داخلی سبب شده خودروساز نتواند عملکرد خوبی از خود ارائه دهد و به همین دلیل مشتری در صف انتظار خودرو میایستد.
خالقی با بیان اینکه در شرکتهای خودروسازی که سهامدار اصلی آن دولت است، شرکتها قدرت مانور مدیریتی ندارند، عنوان کرد: در واقع هر شرکت خودروسازی که با سبک مدیریت دولتی اداره شده است، در نهایت دچار ناکارآمدی میشود.
وی در گفتوگو با خبرنگار کارنا ادامه داد: در این شرکتها کیفیت، بهره وری و حتی سود و زیان برای مدیران دولتی اهمیتی نداشته و در نتیجه اقدامی جهت بهینه سازی در حوزه تولید انجام نمیشود. همچنین اتخاذ تصمیمات به کندی بوده و طرحهای توسعهای بلندمدت پیش بینی نمیشود که از جمله ایرادات اصلی در صنعت خودروسازی به شمار میرود.
دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه متاسفانه خودروسازی که محصولی با تیراژ بالا و سطح رقابت جهانی در کشور تولید کند، نداریم، افزود: در حالی که تولید خودرو با تیراژ بالا موجب کاهش قیمت تمام شده میشود، تیراژ محدود و انحصاری در بازار خودرو داخلی سبب شده خودروساز نتواند عملکرد خوبی از خود ارائه دهد و به همین دلیل مشتری در صف انتظار خودرو میایستد. از طرفی، چون بازار انحصاری در اختیار خودروساز داخلی قرار گرفته دیگر عهده دار تولید با کیفیت و خدمات پس از فروش نخواهد بود.
دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تحریمها را از دیگر موانع افزایش تیراژ تولید و کاهش قیمت خودرو عنوان و بیان کرد: تحریمها دست خودروسازان و قطعه سازان خودرو را برای تولید بسته است، زیرا خودروساز حتی با پیش فروش محصولات نمیتواند مطالبات قطعه سازان را پرداخت کند و برای خودروساز چه شرایطی ایده آلتر از اینکه محصول خود را پیش از تولید به فروش برساند و ماهها بعد تحویل دهد و تعهداتی نیز جهت خدمات پس از فروش نداشته باشد و این آرزوی هر صنعتگری است.
ارسال نظر