به گزارش کارنا، عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیر طوسی اظهار داشت: متاسفانه در سالهای گذشته نه تنها کیفیت خودروها ارتقا پیدا نکرده بلکه خودروها کیفیت ۲۰ سال پیش هم نداشته و این امر موجب نارضایتی مصرف کنندگان شده است.
رضا کاظمی با بیان اینکه کیفیت خودروهای داخلی به مراتب ضعیفتر از گذشته شده است، عنوان کرد:کیفیت خودروهای جدید که اکنون به بازار عرضه میشوند، مورد قبول مصرف کنندگان نیست و قطعات برخی از آنها حتی پس از یک ماه استفاده دچار مشکل میشود.
وی با اشاره به علل عدم ارتقای کیفیت خودروهای ساخت داخل اظهار داشت: مسائل تحریمی و قطع ارتباط با دنیا در سالهای گذشته، امکان انتقال تکنولوژی و روشهای تولیدی روز دنیا را از خودروسازان و قطعه سازان سلب کرده است.
این کارشناس صنعت خودرو در گفتگو با
خبرنگار کارنا ادامه داد: به عبارت دیگر خودروسازان و قطعه سازان داخلی به سبب تحریمها فرصت مذاکره و همکاری با شرکای خارجی خود را از دست داده و در نهایت نتوانسته اند از تکنولوژیهای روز دنیا برای بهبود کیفیت محصولات خود استفاده کنند.
کاظمی با بیان اینکه در سالهای گذشته نه تنها کیفیت خودروها ارتقا پیدا نکرده بلکه خودروها کیفیت ۲۰ سال پیش هم ندارند، تصریح کرد: در شرایط فعلی که واردات خودرو آزاد و
شرایط رقابتی در بازار ایجاد شده، مشتریان از اینکه متناسب با هزینهای که پرداخت کرده، خودرو باکیفیت دریافت نمیکنند، ناراضی هستند.
وی یادآور شد: موضوع دیگر اینکه وابستگی قیمت مواد اولیه تولید قطعات و خودرو به نرخ ارز در کشور موجب شده خودرو ٦ هزار دلاری با دلار آزاد در ایران ٧ تا ٨ هزار دلار تمام شود، در حالی که خودرویی با این قیمت (به جز چین) در اروپا و کشورهای دیگر وجود ندارد؛ بنابراین اگر سقف قیمتی را برای خودرویی لحاظ میکنیم به این دلیل است که
قیمت خودرو در ایران با توجه به نرخ ارز، هزینههای سربار و حاشیه سودی که برای قطعه ساز و خودروساز در نظر گرفته میشود، بالا تمام شده و در نهایت خودروساز ناچار به استفاده از قطعات کم کیفیت و ارزان در محصولات خود است و نتیجه کیفیتی است که اکنون در خودروهای داخلی مشاهده میکنیم.
ارسال نظر