۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۸
اختصاصی
افزایش هزینه‌های نگهداری کامیون‌های دست دوم اروپایی در پی کمبود قطعات یدکی
رئیس کانون سراسری کامیون‌داران ایران ضمن اشاره به افزایش هزینه تعمیرات کامیون‌های کارکرده اروپایی اظهار داشت: دولت به منظور کاهش هزینه‌های نگه داری در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و حمایت از رانندگان این بخش می‌تواند با صدور مجوز برای افرادی که مایل به سرمایه گذاری در این حوزه هستند، فرآیند واردات قطعات یدکی این کامیون‌ها به کشور را تسهیل کند.
کد خبر: ۱۲۹۰۹

به گزارش کارنا، رئیس کانون سراسری کامیون‌داران ایران ضمن اشاره به افزایش هزینه تعمیرات کامیون‌های کارکرده اروپایی اظهار داشت: دولت به منظور کاهش هزینه‌های نگه داری در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و حمایت از رانندگان این بخش می‌تواند با صدور مجوز برای افرادی که مایل به سرمایه گذاری در این حوزه هستند، فرآیند واردات قطعات یدکی این کامیون‌ها به کشور را تسهیل کند.

فیروز خدایی با بیان اینکه کمبود قطعات یدکی کامیون‌های کارکرده اروپایی، هزینه‌های نگهداری این کامیون‌ها را افزایش داده است، عنوان کرد: متاسفانه تحریم ها، تامین قطعات یدکی کامیون‌های دست دوم اروپایی از کشور‌های سازنده را با چالش‌های جدی مواجه کرده است، به طوری که تامین لوازم یدکی نو از سوی نمایندگی‌های خدمات پس از فروش زمان بر بوده و در صورت تامین نیز از کشور‌های ثالث تهیه می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به راهکار‌های تامین قطعات یدکی کامیون‌های دست دوم اروپایی افزود: دولت به منظور کاهش هزینه‌های نگه داری در حوزه حمل و نقل جاده‌ای و حمایت از رانندگان این بخش می‌تواند با صدور مجوز برای افرادی که مایل به سرمایه گذاری در زمینه واردات قطعات کامیون‌های اروپایی هستند، فرآیند واردات قطعات یدکی این کامیون‌ها به کشور را تسهیل کند.

رییس انجمن کامیون داران کشور در گفتگو با خبرنگار کارنا تصریح کرد: در حال حاضر در کشور عراق و دبی مکانی برای فروش قطعات خودرو‌های اسقاطی وجود دارد که می‌توان از این محل برای بازسازی و نوسازی کامیون‌های کارکرده اروپایی در کشور استفاده کرد.

خدایی ادامه داد: به این ترتیب هم دسترسی رانندگان به لوازم یدکی موردنیاز خود تسهیل شده و هم شاهد رشد اشتغال زایی در کشور خواهیم بود. مضاف بر اینکه با تامین قطعات اصلی، هزینه تعمیرات و نگه داری کامیون‌ها به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

رئیس کانون سراسری کامیون‌داران ایران همچنین بر لزوم واردات کامیون اروپایی به جای کامیون‌های چینی تاکید کرد و گفت: طبق تجربه عملی رانندگان، کامیون‌های اروپایی چه به لحاظ هزینه‌های نگه داری و چه ایمنی قابل مقایسه با کامیون‌های چینی نیستند؛ بنابراین به جای واردات کامیون‌های اروپایی تا سه سال کارکرد که قرار است در آینده نیز به ۱۰ سال کارکرد افزایش پیدا کند، می‌توان از طریق عقد قرارداد با کارخانجات سازنده زمینه واردات کامیون‌های اروپایی نو که مصرف سوخت کمتر و ایمنی بالاتری دارند را فراهم کرد تا رانندگان با آسودگی خاطر به فعالیت خود ادامه دهند.

ارسال نظر